Kuva 1

turtle-slide-01

Kuva 2

turtle-slide-02

Auton vahaus

Vahaus suojaa autosi maalipinnan!

Suomen sääolosuhteet vuodenaikavaihteluineen vaativat auton maalipinnalta paljon. Vesi, lumi, räntä, tiesuola sekä hiekka kuluttavat auton maalipintaa herkästi, puhumattakaan auringon UV-säteilystä tai muista ilmansaasteista.

Vahaamalla autosi suojaat autosi maalipinnan tehokkaasti ympäristötekijöiden aiheuttamilta haalistumisilta ja hapettumisilta. Vahattu maalipinta hylkii vettä ja likaa se on helpompi pitää puhtaana. Silmänilon lisäksi autosi arvo säilyy huomattavasti paremmin, kun maalipinta pysyy terveenä ja kiiltävänä.

Tehokkaimman suojan saat vahaamalla autosi käsin. Automaattipesujen vahaohjelmat antavat vain kevyen päivämeikin eikä niitä ei voi verrata käsin tehtyyn vahaukseen. Mikäli haluat säilyttää autosi kiiltävän ja kestävän maalipinnan, vahaa autosi aina itse. Turtle Waxin laajasta vahavalikoimasta löytyy oikeat tuotteet niin nopealle vahaajalle kuin perusteelliselle kiillottajallekin.

Vahaus on suositeltavaa tehdä vähintään 2 kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Parhaimman suojan saavuttamiseksi vahaa autosi 3-4 kertaa vuodessa. Alin suositeltava lämpötila autonvahaukselle on n. 10°C.

Valitse vaha käsiteltävän maalipinnan kunnon ja iän mukaan. Uusille ja uudehkoille maalipinnoille sopivat kiiltoa lisäävät, ei-hiovia ainesosia sisältävät autovahat kun taasen vanhemmille maalipinnoille sopivat puhdistavat, maalipintaa hoitavat autovahat.

Jotta auton vahaus onnistuisi mahdollisimman hyvin, on auto pestävä tarkasti kaiken lian poistamiseksi. Tämä on ensisijaisen tärkeää, jotta hankaavat muruset, joita sisältyy tien likaan eivät naarmuta auton pintaa vahausvaiheessa. Pese autosi siis autosi huolellisesti ennen vahausta.

Noudata aina valitsemasi vahan käyttöohjeita parhaimman lopputuloksen saamiseksi.

Vinkkejä vahaukseen:

  • Älä vahaa suorassa auringon paisteessa.
  • Älä vahaa kuumia/kylmiä pintoja.
  • Myös ilmankosteus saattaa vaikuttaa vahauksen lopputulokseen, älä siis vahaa kostealla kelillä.
  • Käsittele hapettuneet maalipinnat Turtle Waxin Safe Cleaner- puhdistuvahalla ennen varsinaista vahausta laikkujen välttämiseksi.
  • Turtle Waxin vahojen levitykseen suosittelemme kosteaa pesusientä. Kostutettu sieni mahdollistaa tasaisen vahakerroksen.
  • Turtle Waxin kiillotusliinalla kiillotat vahatun maalipinnan pehmeästi ja nopeasti.

vahaus_turtlewax

Turtle Waxin nestemäiset autovahat ovat saaneet eniten kunniamainintoja vahatesteissä ympäri maailmaa.
Kiilto ja kesto ovat aina olleet ominaisuuksia , jotka erottavat Turtle Waxin muista vahoista.

  • Perinteisistä vahoista Original sopii kaikille maalipinnoille.
  • Metallic-vaha taas uusille ja metalliväripinnoille.
  • PTFE vaha antaa lisäsuojan likaa ja kosteutta vastaan.
Color Magic Plus+

Color Magic Plus+

Vanhemmille ja kiillottomille maalipinnoille soveltuu COLOR MAGIC PLUS+.

Se palauttaa alkuperäisen kiillon ja peittää pienet hiusnaarmut ja hankautumat auton pinnalta. Pullossa on mukana värivahan lisäksi korjausvahapuikko. 8 eri värisävyä.

Pesusieni ja kiillotusliina

Pesusieni ja kiillotusliina

Pesusienen puolikkaalla levität kätevästi vahaa maalipinnalle.

Imukykyisellä kiillotusliinalla taas kiillotat pehmeästi ja nopeasti.